Welkom bij Bosch Car Service Terveld

Autobedrijf Terveld is een nuchter, persoonlijk en flexibel autobedrijf in Achterveld. We voeren voor particulieren, bedrijven en leaserijders onderhoud en reparaties uit. Verder kunt u bij ons terecht voor nieuwe auto’s, occasions en zoekopdrachten naar occasions. Ons lidmaatschap van de BOVAG en Bosch Car Service laat zien dat we kwaliteit voorop stellen in alles wat we doen.

 

Op zoek naar een betrouwbaar en servicegericht autobedrijf of garage in de regio Leusden, Amersfoort, Barneveld, Hoevelaken, Scherpenzeel, Terschuur, De Glind? Dan bent u aan het juiste adres bij Autobedrijf Terveld in Achterveld. Met meer dan 75 jaar ervaring in de autosector, een flexibele werkwijze en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bedienen we een brede kring van tevreden klanten. We nodigen u van harte uit om kennis te komen maken in onze autoshowroom en garage aan de Hessenweg 196 in Achterveld

 

Onderhoud en reparatie in een moderne garage

 

Onze garage in Achterveld is ruim opgezet en zeer modern ingericht. Door ons lidmaatschap van Bosch Car Service kunnen we onderhoud en reparaties verzorgen voor alle automerken. Of u nu dus een Opel, Volkswagen, Ford, Renault, Citroen, BMW, Mercedes, Peugot, Toyota, Seat, Alfa Romeo, Fiat of Audi rijdt; we hebben de apparatuur en kennis om uw auto de juiste zorg te geven. We hebben bovendien contracten met alle grote leasemaatschappijen, waardoor ook leaserijders uit Achterveld, Leusden, Amersfoort, Barneveld en omstreken bij ons terecht kunnen voor onderhoud.

 

Occasions en gerichte zoekopdrachten

 

Heeft u de hele regio Amersfoort, Leusden, Barneveld of Scherpenzeel al afgezocht naar occasions? Of weet u niet waar u moet beginnen op internet? Autobedrijf Terveld helpt u graag om de occasion te vinden die helemaal bij uw wensen past. We voeren geregeld zoekopdrachten naar occasions uit voor particulieren en bedrijven. Uiteraard kunnen we u ook helpen aan een nieuw auto.

 

Meer weten? We ontmoeten u graag in onze showroom aan de Hessenweg 196 in Achterveld.