Ons bedrijf

Welkom bij Autobedrijf Terveld in Achterveld

Autobedrijf Terveld is een nuchter, persoonlijk en flexibel autobedrijf in Achterveld. We voeren voor particulieren, bedrijven en leaserijders onderhoud en reparaties uit. Verder kunt u bij ons terecht voor nieuwe auto’s, occasions en zoekopdrachten naar occasions. Ons lidmaatschap van de BOVAG en de samenwerking met Bosch Car Service laat zien dat we kwaliteit voorop stellen in alles wat we doen.

 

Bosch Car Service Autobedrijf Terveld Achterveld Ronald Koops.jpg

Onderhoud en reparatie van alle automerken
Auto’s worden steeds geavanceerder. Daardoor is het alleen nog mogelijk om onderhoud en reparaties uit te voeren als je over de juiste kennis en apparatuur beschikt. Autobedrijf Terveld heeft dat in huis. Doordat we zijn aangesloten bij Bosch Car Service kunnen we op dealerniveau onderhoud en reparatie verzorgen voor alle automerken. Dat doen we in Achterveld met een deskundig monteursteam in onze ruime en moderne werkplaats met maar liefst zes bruggen.

 

Bosch Car Service Autobedrijf Terveld Achterveld Airco.jpg

Occasions en zoekopdrachten
Autobedrijf Terveld heeft een compact aanbod aan jonggebruikte occasions in haar showroom. Daarnaast voeren we zoekopdrachten uit. De voordelen? We weten de weg in de occasionmarkt. We controleren voor u of die interessante auto ook écht technisch in orde is. En u kunt terugvallen op onze vertrouwde service. Zo weet u zeker dat u een betrouwbare occasion koopt.

 

Bosch Car Service Autobedrijf Terveld Achterveld Showroom.jpg

Contracten met bijna alle leasemaatschappijen
Via Bosch Car Service heeft Autobedrijf Terveld contracten met alle grote leasemaatschappijen in Nederland. Van Athlon tot Leaseplan en Terberg Lease. U kunt dus gewoon bij ons terecht voor leaseonderhoud. En om u helemaal te ontzorgen, kennen we een haal-en-brengservice in de regio Achterveld en Leusden!


Persoonlijke service die net even verder gaat
Maar wat echt het verschil maakt? Dat is onze persoonlijke service die net even verder gaat dan gebruikelijk. Het een-op-een contact met onze monteurs. De flexibiliteit als u aan het eind van de dag met een vervelend pechgeval stil komt te staan. De beschikbaarheid van een leenauto. Het aanbod van extra diensten zoals pechhulp, garantiepakketten en autoverzekeringen.

Meer weten? We ontmoeten u graag in onze showroom aan de Hessenweg 196 in Achterveld.

 

Bosch Car Service Autobedrijf Terveld Achterveld Werkplaats.jpg